Samen één tegen Eenzaamheid!

Uit de bewonersenquête blijkt dat 16% van de Capellenaren zich eenzaam voelt. Van jong tot oud. Eenzaamheid kan iedereen overkomen.

Voel je je wel eens eenzaam? Of wil je weten wat je kunt doen om eenzaamheid tegen te gaan? We helpen je graag op weg.

Meer informatie is te vinden op de website Capelle tegen eenzaamheid.

Alliantie ‘Samen tegen Eenzaamheid’

Met de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid slaan bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen de handen ineen om eenzaamheid onder ouderen te verminderen. In Capelle is de Alliantie ‘Samen tegen Eenzaamheid’ actief, waarin 30 Capelse organisaties samenwerken om eenzaamheid tegen te gaan.

Samen stelden zij het Plan van Aanpak ‘Meer samen – minder eenzaam’ op. Zij zetten de schouders onder het voorkomen van eenzaamheid onder jeugd en ouderen. Lees meer op de website www.eentegeneenzaamheid.nl

Meer weten over de Alliantie? Of aansluiten bij de alliantie? Bel telefoonnummer 14010 en vraag naar David Keers. Of vul het contactformulier in.

VerbuurSamen!

VerbuuurSamen! is een initiatief van de alliantie 'Samen tegen Eenzaamheid'. Juist in deze tijd is het belangrijk om te kunnen rekenen op mensen in je buurt. Voor een gesprekje, een luisterend oor, of een helpende hand. Deze manier van aandacht hebben voor elkaar noemen we in Capelle VerbuurSamen! 

Meer weten over VerbuurSamen? Bel telefoonnummer 14010 en vraag naar David Keers. Of vul het contactformulier in.

Document