Tijdens de lintjesregen 2022 hebben 14 Capellenaren een Koninklijke Onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Ze kregen het lintje als erkenning voor hun inzet voor anderen. Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen van woensdag 26 april 2023? Wacht dan niet te lang met de aanvraag.

Wie maken er kans op een lintje?

Iemand die zich bijzonder veel inzet voor anderen. Veel bedrijven, verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties leunen op de inzet van vrijwilligers en bevlogen werknemers. Zij verdienen erkenning.

Een Capellenaar die zich 15 jaar of langer vrijwillig inzet voor de samenleving. Soms kan iemand die korter dan 15 jaar vrijwillig actief is, een lintje krijgen. Dit kan als de maatschappelijke betekenis bijzonder groot is.

Een werknemer die een bijzondere prestatie levert, waarvan de maatschappelijke uitstraling de eigen organisatie ruim overstijgt.

Meer informatie en contact

Kijk voor meer informatie op www.capelleaandenijssel.nl/lintje.

Wilt u iemand voordragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Kabinet van de burgemeester via telefoonnummer 14010 of kabinet@capelleaandenijssel.nl.

Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen van woensdag 26 april 2023, dan kunt u nu een aanvraag doen. De aanvraag moet vóór 15 juli 2022 binnen zijn.