• Wijkcentrum Schollevaar

  Dit buurthuis heeft 7 ruimtes. U kunt hier terecht voor: vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen, sportevenementen.

 • Te huur: sportaccommodaties

  Sportief Capelle beschikt over verschillende sportaccommodaties: sportparken, sporthallen en gymzalen. Het basis- en voortgezet onderwijs zijn de belangrijkste gebruikers Maar ook (sport)verenigingen, instellingen en particulieren kunnen ze gebruiken.

 • Buurtcentrum de Fluiter

  Bij de Fluiter kunt u ruimtes reserveren voor vergaderingen, cursussen en buurtactiviteiten. Niet voor feesten! De ruimtes verschillenden van een klein kantoor van 21 m² tot een grote zaal van 150 m². Er is een commercieel en sociaal verhuurtarief.

 • Buurtcentrum Capelle-West

  Wijkcentrum Capelle-West heeft 4 zalen waar u terecht kunt voor vergaderingen, workshops, lezingen, creativiteit, cursussen en (vloer)sporttrainingen. Niet voor feesten! De ruimtes verschillen van een vergaderzaal van 24 m² tot een grote zaal van 108 m².

 • Buurthuis De Wel

  Het buurthuis ligt centraal in de wijk Schenkel. Het heeft 4 multifunctionele zalen geschikt voor uiteenlopende (buurt)activiteiten, zoals educatie/onderwijs, kunstnijverheid, zang en dans, gymnastiek/yoga, kinderclubs, vergadering van VvE’s en ondernemersverenigingen. De ruimtes verschillen van spreekruimtes van 15 m² tot een grote zaal van 125 m².