Minimax dierendokter: dierenarts voor Capellenaren met uitkering

Minimax dierendokter is de dierenartspraktijk voor Capellenaren met een uitkering. Voor een zo laag mogelijk bedrag krijgt uw huisdier maximale zorg. Minimax dierendokter heeft geen winstoogmerk.

Alleen op afspraak

Minimax dierendokter werkt alleen op afspraak. Wilt u langskomen komen? Maak dan een afspraak via 088 - 343 7112. Het spreekuur vindt plaats in het dierenopvangcentrum aan de Abraham van Stolkweg 33 in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op asielenrijnmond.dierenbescherming.nl.

Alleen met bijstandsuitkering

De service van Minimax dierendokter is alleen voor mensen die kunnen aantonen dat zij een bijstandsuitkering ontvangen, bijvoorbeeld met een recent bankafschrift. Ook het tonen van een geldig legitimatiebewijs is verplicht.

Lage tarieven

Omdat Minimax dierendokter geen winst hoeft te maken, zijn de tarieven meestal lager dan bij gewone dierenartspraktijken. Minimax valt onder de Stichting Dierenopvang Rijnmond. In 2007 begon men met deze dierenartspraktijk om te voorkomen dat dieren onnodig lijden of ziek worden aangeboden aan de dierenopvang.

Naar boven