Werkzaamheden Rivierweg en Reigerlaan (26-03-2020)

Van 30 maart tot en met 10 april werken we in het centrum aan de Rivierweg en de Reigerlaan. We vervangen het straatwerk. Op verschillende dagen zijn de straten afgesloten voor verkeer. 

Afsluitingen 

Van 30 maart tot en met 6 april

Tijdens deze periode is de Rivierweg afgesloten van de Kievitlaan tot aan de Reigerlaan. Ook de Reigerlaan wordt afgesloten van de Rivierweg tot aan de parkeerplaats van de Jumbo (Steenloperstraat). We leiden het verkeer om via verschillende routes. 

Van 6 april tot en met 10 april.

Tijdens deze periode is de Reigerlaan afgesloten vanaf de Meerkoetstraat tot en met de parkeerplaats van de Jumbo (Steenloperstraat). Ook het kruispunt Reigerlaan/ Kerklaan wordt hierbij volledig afgesloten. De parkeerplaats bij de Jumbo blijft bereikbaar door een tijdelijke uitrit in westelijke richting. We leiden het verkeer om via verschillende routes. 

De klinkers blijven niet op hun plek liggen en vervangen we daarom door asfalt op het zuidelijk deel van de Rivierweg en de Reigerlaan, tegenover de Jumbo. Het asfalt wordt voorzien van een afdruk van klinkers zodat het lijkt of er klinkers liggen en de uitstraling gelijk is aan de omliggende wegen in het centrum. Ook brengen we verkeersplateaus aan om het verkeer af te remmen. Uit metingen blijkt dat het verkeer op de Rivierweg zuid te hard rijdt. 

Wegwerkzaamheden volgen

Op www.capellenaandenijssel.nl/wegwerk vindt u het overzicht aan (weg)werkzaamheden in Capelle.

Digitale nieuwsbrief

Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dan kiest u zelf welk nieuws u ontvangt. (Weg)werkzaamheden is één van de onderwerpen die u kunt kiezen.