Werkzaamheden Hoofdweg (12-03-2020)

Van maandag 6 april tot en met vrijdag 10 april zijn er werkzaamheden aan het asfalt van de Hoofdweg. Tijdens deze periode is de weg vanuit Nieuwerkerk richting Capelle tussen 09.00 en 15.00 uur afgesloten. 

Richting Capelle

Reist u binnen die periode over de Hoofdweg naar Capelle? De Hoofdweg vanuit Nieuwerkerk richting Capelle is tussen 09.00 en 15.00 uur afgesloten en leiden we het verkeer om. 

Richting Nieuwerkerk

Reist u binnen die periode over de Hoofdweg van Capelle naar Nieuwerkerk? U kunt in die richting langs de werkzaamheden rijden. 

Wegens weersomstandigheden konden de werkzaamheden in maart niet afgerond worden. De werkzaamheden vinden plaats buiten de spits om voor zo weinig mogelijk overlast te zorgen. Toch kan het zijn dat u een langere reistijd heeft dan u gewend bent.

Wegwerkzaamheden volgen

De afsluiting is onderdeel van de reconstructie van de Hoofdweg. Lees meer over de werkzaamheden aan de Hoofdweg op Rotterdam Onderweg.

Op www.capellenaandenijssel.nl/wegwerk vindt u het overzicht aan (weg)werkzaamheden in Capelle.

Digitale nieuwsbrief

Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dan kiest u zelf welk nieuws u ontvangt. (Weg)werkzaamheden is één van de onderwerpen die u kunt kiezen.