(Weg)werkzaamheden

U kunt zich ook inschrijven voor onze online nieuwsbrief en de (weg)werkzaamheden iedere week per mail ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief

Meer over Verkeer Onze Bouwprojecten 

 • Werkzaamheden Abram van Rijckevorselweg

  (22-10-2020)

  Op donderdag 29 oktober en vrijdag 30 oktober werken we in de berm van de Abram van Rijckevorselweg.

  Voor deze werkzaamheden zetten we de berm af. We werken niet op de rijstroken van de Abram van Rijckevorselweg. Deze blijft open voor verkeer. 

 • Onderhoud groen Abram van Rijckevorselweg

  (16-10-2020)

  Van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 23 oktober is er onderhoud aan het groen op de Abram van Rijckevorselweg en Algeraweg. Tijdens de werkzaamheden is er een rijdende afzetting, hier kunt u met gepaste snelheid langsrijden.

 • Werkzaamheden Rivierweg

  (16-10-2020)

  Van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 30 oktober werken we aan de Rivierweg ter hoogte van de nieuwe Jumbo. Tijdens de werktijden van 9.30 uur tot 15.00 uur is een gedeelte van de rijbaan afgesloten. Het verkeer kan tijdens deze afzetting met gepaste snelheid en onder begeleiding van verkeersregelaars het werkvak blijven passeren.

 • Afsluiting Kleine Inez Erf

  (16-10-2020)

  Van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 6 november werken we aan de stadsverwarming in het Kleine Inez Erf. Tijdens de werkzaamheden is het Kleine Inez Erf afgesloten ter hoogte van het Sara Burgerhart Erf. 

 • Werkzaamheden Abram van Rijckevorselweg

  (08-10-2020)

  Van maandag 12 oktober tot en met vrijdag 31 oktober werken we op de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van de Tango. De weg blijft bereikbaar voor verkeer. 

 • Ernstige verkeershinder rondom de Grote Kruising in Krimpen

  (18-08-2020)

  Op dinsdag 1 september starten er werkzaamheden langs het gedeelte van de C.G. Roosweg in Krimpen tussen de Algerabrug en de Grote Kruising. Dit kan voor ernstige verkeershinder zorgen. De werkzaamheden duren tot 31 maart 2021. Dit is fase 5 van de werkzaamheden van het project de Grote Kruising in Krimpen.

 • Capelle onderhoud de bomen in de wijken

  (10-06-2020)

  In de periode van februari tot december voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de bomen in de gemeente. In het najaar van 2019 hebben we voornamelijk de bomen in Middelwatering en Oostgaarde ge├»nspecteerd. Op basis van deze inspectie hebben we bepaald welke maatregelen er per boom nodig zijn.