(Weg)werkzaamheden

U kunt zich ook inschrijven voor onze online nieuwsbrief en de (weg)werkzaamheden iedere week per mail ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief

Meer over Verkeer Onze Bouwprojecten 

 • Langdurige afsluiting toerit Nijverheidstraat naar Algeraweg

  (26-02-2021)

  De gemeente Krimpen aan den IJssel start in april met grote werkzaamheden aan de Grote Kruising. Deze geplande werkzaamheden in Krimpen hebben ook gevolgen voor de verkeerssituatie in Capelle. Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer toenemen op de Algeraweg in Capelle. En om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen zijn daarom ook aan de Capelse kant op de Algeraweg maatregelen nodig. We sluiten daarom vanaf april 2021 tot en met juni 2022 de toerit vanaf de Nijverheidstraat naar de Algeraweg. 

 • Vanaf april ernstige verkeershinder rondom de Grote Kruising in Krimpen

  (23-02-2021)

  De gemeente Krimpen aan den IJssel voert al enige tijd werkzaamheden uit aan de Grote Kruising. Vanaf half april tot 2021 tot eind 2022 gaat de grote kruising helemaal op de schop. Als automobilist krijgt u flink last van deze werkzaamheden. 

 • Onderhoud in het Schollebos is gestart

  (04-02-2021)

  De onderhoudswerkzaamheden in het Schollebos zijn gestart. Arnoud van der Plas, beheerder groen bij de gemeente Capelle aan den IJssel en projectleider voor het deelproject aanpak bospercelen voor het beheer- en actieplan Schollebos, vertelt hier in een vraag antwoord gesprek meer over.

 • Werkzaamheden Rivierweg-Midden en parkeerplaats Gemeentehuis

  (17-12-2020)

  Op 4 januari 2021 begint de gemeente met het opnieuw inrichten van de Rivierweg-Midden en de parkeerplaats bij het Gemeentehuis. Tijdens het werk is de Rivierweg voor een deel afgesloten voor het verkeer.

 • Gemeente snoeit dit jaar geen struiken meer

  (17-12-2020)

  De gemeente Capelle aan den IJssel snoeit en onderhoudt normaal gesproken tussen december en maart (snoeiseizoen) de struiken bij u in de wijk. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus heeft de gemeente besloten dit snoeiseizoen de struiken niet meer te snoeien.

 • Ernstige verkeershinder rondom de Grote Kruising in Krimpen

  (18-08-2020)

  Op dinsdag 1 september starten er werkzaamheden langs het gedeelte van de C.G. Roosweg in Krimpen tussen de Algerabrug en de Grote Kruising. Dit kan voor ernstige verkeershinder zorgen. De werkzaamheden duren tot 31 maart 2021. Dit is fase 5 van de werkzaamheden van het project de Grote Kruising in Krimpen.