(Weg)werkzaamheden

U kunt zich ook inschrijven voor onze online nieuwsbrief en de (weg)werkzaamheden iedere week per mail ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief

Meer over Verkeer Onze Bouwprojecten 

 • Werkzaamheden Slotlaan

  Maandag 19 maart verhelpt netbeheerder Stedin een storing langs de Slotlaan. Hierdoor sluiten we tussen de Rubenssingel en de Lijstersingel een halve rijbaan van de Slotlaan af. Verkeersregelaars zorgen voor een goede doorstroming van het verkeer. De werkzaamheden duren van 9.30 uur tot 15.00 uur.

 • Afsluiting Kars Wegelingpad

  Vanaf maandag 6 maart werken we aan het asfalt van het Kars Wegelingpad. Hierbij sluiten we zowel het fiets- als voetpad af tussen de Algerabrug en de opgang van de dijk vanaf de Piet Heinstraat. Het fietsverkeer leiden we om via de Kortenaerstraat, Franckstraat, het Sibeliuspad en de Algeraweg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 6 april.

 • Bereikbaarheid kruispunt Rivierweg/Meeuwensingel

  Vanaf maandag 19 februari zijn we gestart met de vernieuwing van het kruispunt Rivierweg/Meeuwensingel. Het kruispunt wordt hiervoor afgesloten. De werkzaamheden duren vermoedelijk tot in mei 2018. De Rivierweg tussen de Reigerlaan en de Meeuwensingel blijft naar verwachting tot eind maart gesloten.

 • Brug Rubenssingel opgeknapt

  Vanaf dinsdag 23 januari wordt er gewerkt aan de brug tussen de Rubenssingel en het Comenius College, in het verlengde van het Schilderspad. De brug is hierdoor tijdelijk niet te gebruiken. De brug moest eigenlijk half april weer gebruiksklaar zijn, maar de werkzaamheden hebben een kleine vertraging opgelopen. Hierdoor kan iedereen pas op woensdag 9 mei weer de brug over.