(Weg)werkzaamheden

U kunt zich ook inschrijven voor onze online nieuwsbrief en de (weg)werkzaamheden iedere week per mail ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief

Meer over Verkeer Onze Bouwprojecten 

 • Werkzaamheden Keerkring

  (29-10-2021)

  Van maandag 8 november tot en met dinsdag 21 december is de Keerkring, ter hoogte van het Maasdal, afgesloten voor verkeer.

 • Werkzaamheden aan het fietspad en voetpad de Linie

  (25-10-2021)

  Van woensdag 10 november 2021 07.00 uur tot vrijdag 3 december 16.00 uur vervangen we het asfalt van het fietspad en herstellen we het voetpad. Dit gebeurt aan de kant van de Baronie.

 • Bomeninspectie in Schollevaar

  (07-10-2021)

  Ieder jaar inspecteren we de bomen in Capelle. Dit najaar vindt de bomeninspectie in Schollevaar plaats. Op basis van de bevindingen bepalen we welke maatregelen per boom nodig zijn. Zo worden bomen die er slecht aan toe zijn of gevaar opleveren, gesnoeid of vervangen.

 • Bomenkap door iepziekte

  (01-10-2021)

  Ondanks voorzorgsmaatregelen en preventieve behandeling in Capelle toch last van iepziekte.

 • Vanaf september werkzaamheden zuidzijde Grote Kruising

  (26-08-2021)

  De gemeente Krimpen aan den IJssel voert al enige tijd werkzaamheden uit aan de Grote Kruising. Vanaf 25 september gaat de zuidzijde van de Grote Kruising op de schop. Voor het doorgaande verkeer verandert er weinig. De huidige omleidingsroutes blijven gelden. 

 • Gedeeltelijke afsluiting Burgemeester Van Dijklaan

  (26-07-2021)

  Vanaf maandag 23 augustus tot en met december 2021 is de Burgemeester Van Dijklaan afgesloten. Het gaat hierbij om het gedeelte tussen de Vrijheidsdans
  en de Herenburg. De gemeente Capelle aan den IJssel gaat er op de kruising met het Beatrijs erf een rotonde aanleggen.

 • Capelle onderhoudt de bomen in de wijken

  (01-04-2021)

  In de periode van februari tot december voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de bomen in de gemeente. Ieder najaar inspecteren we de bomen in Capelle. Bij de inspectie in het najaar van 2020 zijn voornamelijk de bomen in Capelle- West, ‘s -Gravenland, Fascinatio en Schenkel onderzocht. Op basis van deze bevindingen bepalen we welke maatregelen per boom nodig zijn.