Capelle groeit en bloeit. Daar hoort een fijne buitenruimte bij. Samen met u maken we Capelle graag groener, duurzamer, veiliger, functioneler en gezonder. Daarom zijn wij de afgelopen maanden de wijk ingegaan. Tijdens de Wijktours zijn er heel veel ideeën, wensen en oplossingen voor een fijne buitenruimte opgehaald. Nu gaan wij graag opnieuw met u in gesprek: wat is volgens u het hardst nodig?

Er zijn vorig jaar heel veel ideeën, wensen en oplossingen voor de Capelse buitenruimte opgehaald tijdens onder andere de Wijktours. We kunnen niet alles, en ook niet in 1 keer uitvoeren, daarom nodigen we u uit om mee keuzes te maken. Per wijk zijn alle mogelijk acties op een rij gezet, zodat u een goed overzicht krijgt van alles wat in uw wijk mogelijk is. Wat is er volgens u het hardst nodig voor uw wijk of buurt? Het Buitenruimte Wijkcafé is dé plek om uw favorieten aan te geven.

Er kan nog volop gestemd worden!

We zijn inmiddels in ’s-Gravenland, Schollevaar, Oostgaarde en Fascinatio geweest. Daar zijn door diverse bewoners de eerste favorieten gekozen.

Liever live meepraten? Deze week week en volgende week gaan we nog naar:

  • Middelwatering: donderdag 26 januari, Reigerlaan 66 (Huis van de wijk)
  • Schenkel: woensdag 1 februari, Bongerd 2A (Huis van de wijk de Wel)
  • Capelle-West: donderdag 2 februari, Willem Barentszstraat 3 (Buurthuis)

Het Buitenruimte Wijkcafé begint om 20.00 uur en 'sluit' om 22.00 uur. De toegang is uiteraard gratis! Een café? Ja! Niet letterlijk natuurlijk. Wel zijn er (non-alcoholische) drankjes en snacks aanwezig.

Uw wijk gemist of liever online reageren?

U kunt uw favorieten of reactie ook online achterlaten.