Wethouder Westerdijk bezoekt Capelse ondernemers (20-11-2020)

Op de Dag van de Ondernemer bezocht wethouder Economie Harriët Westerdijk verschillende Capelse bedrijven om hen in het zonnetje te zetten. Ze ging onder andere langs bij ondernemers die door corona hun activiteiten hebben moeten aanpassen en dat op succesvolle wijze hebben gedaan. 

Wethouder Harriët Westerdijk op bezoek bij Capelse ondernemers tijdens de Dag van de Ondernemer

Wethouder Harriët Westerdijk op bezoek bij Capelse ondernemers op de Dag van de Ondernemer

Koop lokaal

De wethouder was onder andere te gast bij Waaijenborg Wijnen & Versspecialiteiten en restaurant Fuiks. Ondernemers die elk op hun eigen manier de coronacrisis ervaren. Daarnaast bezocht wethouder Westerdijk evenementenbureau Expo Select. Deze ondernemer, die door corona bijna geen zakelijke activiteiten meer had, heeft de website www.kopenincapelle.nl opgezet, een gratis platform voor alle Capelse ondernemers. Ook richt hij zich nu op het leveren van apparatuur voor temperatuurmeting aan bedrijven.

De wethouder sprak haar waardering uit voor alle Capelse ondernemers: “Er zijn natuurlijk bedrijven die het moeilijk hebben, maar we zien óók dat het met veel bedrijven goed gaat ondanks de crisis. Door lokaal onze boodschappen te doen helpen we de Capelse economie”.