Probeer 5 dagen gratis een e-bike! (20-11-2020)

We werken allemaal zoveel mogelijk thuis. Moet u voor uw werk toch de deur uit? Of gaat u in uw pauze graag een stukje fietsen? Probeer 5 dagen gratis een e-bike. De gemeente werkt samen met Ways2go om inwoners te enthousiasmeren om vaker de fiets te gebruiken.

Ways2go

De gemeente werkt samen met Ways2go om inwoners te enthousiasmeren om vaker de fiets te gebruiken. Fietsen is gezond, duurzaam en draagt bij aan een betere bereikbaarheid. Daarom is er een actie opgezet waarbij Capellenaren 5 dagen gratis een e-bike mogen uitproberen.

Een e-bike is een mooie vervanging van de auto voor uw dagelijkse woon-werkreis, maar ook ideaal voor een fietstocht. Met een e-bike kunt u gemakkelijk 15 kilometer rijden zonder moe of bezweet op de eindbestemming aan te komen. 

Reserveer een e-bike

Via de website Ways2go kunt u de e-bike reserveren. Na aanmelding krijgt u een afhaalbewijs die u bij de fietshandelaar (Engelvaart Tweewielers of Profile) laat zien. Door de geldende maatregelen vragen wij u om alleen naar de fietsenhandelaar te komen. Bent u niet in de gelegenheid om de e-bike op te halen, maar bent u wel aan het werk? Dan kunt u voor 20 euro de e-bike op het werk laten bezorgen.

Tot 300 euro korting op de aanschaf van een fiets

Bevalt de elektrische fiets? Of wilt u een ander soort fiets kopen? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor een korting van maximaal 300 euro op de aanschaf van een fiets of elektrische scooter! Bekijk de voorwaarden op Ways2go.