Opening speelplaats De Watervallei (03-07-2019)

Dit item is verlopen op 17-07-2019.

Woensdag 10 juli om 15.00 uur is het zover; we openen De Watervallei in het Schollebos! Kom je ook? De Watervallei is een heel bijzondere speelplaats, er zijn namelijk wel zes verschillende watertoestellen waar super veel te beleven is! Elk watertoestel werkt met bewegingssensoren waarmee je het waterfestijn laat beginnen. Dus trek je zwemkleding aan en spetter erop los!

Kom spetteren in het Schollebos! Speelplaats De Watervallei opent op woensdag 10 juli, 15.00 uur.

De hele zomer spetteren in het Schollebos!

De Watervallei is in de zomer elke dag open van 10.00 uur tot 20.00 uur. Dat is dus van april tot oktober. Je vindt De Watervallei bij de grote klimpiramide midden in het Schollebos. In De Watervallei ga jij spetterend de zomer door!

Maak een waterselfie en win!

Maak jij een te gekke waterselfie bij De Watervallei? Plaats deze op Instagram met #openingWatervalleiCapelle, en win een waterspeelpakket! Eind juli maken we de winnaar bekend.

Volg @KindercollegeCapelle voor updates

Via Facebook en Instagram krijg je alle updates over De Watervallei. De opening van de Watervallei is op woensdag 10 juli om 15.00 uur. Bij slecht weer verplaatsen we de opening misschien naar een andere datum. Volg de sociale media van het kindercollege om op de hoogte te blijven.