Nieuwjaarswens Capelle: we blikken vooruit op 2021 (01-01-2021)

Het jaar 2020 was een jaar waarin veel dingen anders liepen dan we gedacht of gehoopt hadden. Een bewogen jaar voor iedereen en niet altijd makkelijk. Gelukkig hebben Capellenaren enorm veel veerkracht laten zien. De Capelse mentaliteit toonde dat we er voor elkaar zijn wanneer dat nodig is. Met een nieuw jaar voor de boeg komen er weer volop nieuwe mogelijkheden en kansen. En hopelijk snel een effectief vaccin voor iedereen.

Nieuwjaarsvideo’s

Omdat we positief en hoopvol het nieuwe jaar willen inluiden hebben we voor u twee nieuwjaarsvideo’s gemaakt.

Wensen voor 2021

Iedereen moest zich afgelopen jaar aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. Maar voor sommige sectoren, zoals de mensen in de zorg en het onderwijs, handhaving en ondernemers was de druk extra hoog. Zij leverden met hun flexibiliteit en toewijding afgelopen jaar een buitengewone prestatie. Daar zijn we ze dankbaar voor. In deze video komen ze aan het woord, wat is hun wens voor 2021?

Voor en door Capellenaren

Iedereen mocht een nieuwjaarswens inzenden voor de Capelse nieuwjaarsvideo. Door onze wensen met elkaar te delen luiden we samen met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Met alle inzendingen is onderstaande video gemaakt.