‘Nieuwe jas’ voor Capelse kinderen met opbrengst Passieconcert (27-05-2019)

Vanochtend konden burgemeester Oskam en Jan Prins van de Van Cappellenstichting de opbrengst bekend maken van het jaarlijkse Passieconcert in de Dorpskerk van Capelle. Een royale cheque van € 1.164,30 werd overhandigd aan de Voedselbank Capelle, het goede doel dat dit jaar aan het populaire Passieconcert was verbonden.

Overhandiging cheque met opbrengst van het Passieconcert. Vlnr. Gert Abma (voorzitter Voedselbank), Jan Prins (Van Cappellenstichting), burgmeester Peter Oskam, Willem Groenendijk (penningmeester Voedselbank) en Kassem Taha (coördinator Voedselbank Capelle).

Overhandiging cheque met opbrengst van het Passieconcert. Vlnr. Gert Abma (voorzitter Voedselbank), Jan Prins (Van Cappellenstichting), burgmeester Peter Oskam, Willem Groenendijk (penningmeester Voedselbank) en Kassem Taha (coördinator Voedselbank Capelle). (foto: Jan Kok)

De Voedselbank was maar wat blij met de royale gift van de organisatoren.

“Met dit geld willen we een flink aantal kinderen die dat nodig hebben na de zomervakantie een nieuwe jas geven om het nieuwe schooljaar goed te kunnen starten.” - Gert Abma, voorzitter

In de Dorpskerk organiseerden op 6 april de gemeente Capelle aan den IJssel en de Van Cappellenstichting het jaarlijkse Passieconcert. Volgend jaar is de opbrengst voor een nieuw nog te kiezen goed doel uit Capelle.