Meld kapotte openbare verlichting (27-09-2018)

Openbare verlichting levert een grote bijdrage aan de verkeersveiligheid en sociale veiligheid. Daarom is goede straatverlichting belangrijk. In de eerste week oktober controleren we langs alle grote doorgaande wegen de verlichting op kapotte lampen, verlichte verkeersborden en verlichte wegbewijzeringsborden.

Reparatie openbare verlichting

Ziet u binnen de gemeente openbare verlichting die niet goed functioneert, meld dit dan bij Nobralux. Zij nemen de melding aan en geven dit door aan gemeentelijke onderhoudsaannemer Heijmans. Zij verhelpen een defecte lamp binnen 5 werkdagen.

Melden bij Nobralux

U meldt een storing bij online bij Nobralux of bel 0411 - 44 04 01. Houd bij het doorgeven van de storing de volgende gegevens bij de hand:

  • Straatnaam
  • Lichtmastnummer (sticker op lichtmast)
  • Soort melding (zoals: lamp uit, armatuur los, een gedeelte brandt niet)
  • Persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en emailadres voor het terugkoppelen van informatie

Uitval verlichting straat of wijk

Soms komt het voor dat in een deel van de straat of wijk de verlichting uitvalt of blijft branden. In deze situatie is er sprake van een storing aan de bekabeling van openbare verlichting. Meld ook deze storingen bij Nobralux. Zij zetten de melding direct door naar de verantwoordelijke kabelbeheerder Stedin.