Korting op energiebesparende producten voor woningeigenaren (20-04-2021)

Heeft u als woningeigenaar nog geen gebruik gemaakt van de korting op energiebesparende producten? Doe dat dan nu! Er zijn 475 extra kortingscodes van € 90,- beschikbaar. Afgelopen jaar kregen woningeigenaren in Capelle van de gemeente € 90,- korting op energiebesparende producten.

Met deze korting kon u in de webshop van de WoonWijzerWinkel zelf voor energiebesparende producten of een duurzaam advies van een adviseur kiezen. Ruim 1300 Capellenaren maakten al gebruik van de korting. U kunt nu ook met korting energiebesparende producten kopen. 

€ 90,- cadeau

U krijgt € 90,- korting op een aankoop van minimaal €100,- in de webshop van de WoonWijzerWinkel. U kunt zelf kiezen welke producten u koopt. Voorbeelden van producten zijn LED lampen, radiatorfolie, een brievenbusborstel of een waterbesparende douchekop. Wist u dat u met de juiste producten ieder jaar wel € 100,- op uw energierekening kunt besparen?

Liever een adviseur die u vertelt hoe u het meeste geld en energie kunt besparen? U kunt de korting ook gebruiken om een duurzaam advies te kopen. Een bouwkundig adviseur van de WoonWijzerWinkel geeft u dan persoonlijk advies. De adviseur bekijkt uw woning en bespreekt de mogelijkheden voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. U kunt direct aan de slag met het verduurzamen van uw woning!

Hoe krijgt u korting?

In de webshop bestelt u uw producten of advies. Bij het afrekenen, vult u de code CAPELLE2020 in. U ontvangt meteen € 90,- korting. U betaalt alleen het bedrag dat overblijft. Uw producten worden bij u thuis bezorgd. LET OP: Er zijn maar 475 kortingscodes beschikbaar, dus wees er snel bij. De actie eindigt in ieder geval op 31 juli 2021. Elk huishouden kan slecht één keer gebruik maken van deze actie. De korting is alleen voor woningeigenaren.

Heeft u nog vragen?

Meer informatie vindt u op de website van de WoonWijzerWinkel. Of heeft u vragen over de actie? Stuur uw vraag dan naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl.