Jeugd Vakantiepaspoort 2019 (12-07-2019)

Ook dit jaar krijgen de leerlingen van alle basisscholen in Capelle het Jeugd Vakantiepaspoort van de gemeente.

Wethouder Harriët Westerdijk deelt het Jeugd Vakantiepaspoort 2019 uit bij groep 7 van de Eben-Haëzerschool (foto: Jan Kok).

Wethouder Harriët Westerdijk deelt het Jeugd Vakantiepaspoort 2019 uit bij groep 7 van de Eben-Haëzerschool. (foto: Jan Kok)

Leerlingen van de Capelse Eben-Haëzerschool hadden geluk afgelopen vrijdag. Uit handen van wethouder Harriët Westerdijk kregen zij als eerste in Capelle het Jeugd Vakantiepaspoort. “Ik hoor dat verschillende van jullie echt uitkijken naar het Jeugd Vakantiepaspoort. In het Vakantiepaspoort staan leuke, sportieve en leerzame dingen om te doen in en om Rotterdam. Je kunt met je paspoort met korting of gratis naar musea, theater, zwembaden, speeltuinen en nog veel meer. Juist voor kinderen die niet of maar kort op vakantie gaan zorgt het Jeugd Vakantiepaspoort voor een leuke zomervakantie.” aldus de wethouder.

Je kunt met je paspoort met korting of gratis naar musea, theater, zwembaden, speeltuinen en nog veel meer - Wethouder Harriët Westerdijk

Het Jeugd Vakantiepaspoort is te gebruiken van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september 2019. Het paspoort is alleen geldig voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Meer informatie staat op www.jeugdvakantiepaspoort.nl.

U kunt het Jeugd Vakantiepaspoort 2019 voor € 4,50 kopen in het gemeentehuis. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt zich melden bij de receptie. Het publieksplein is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bijvoorbeeld voor kinderen van buiten de stad die de zomervakantie in onze regio doorbrengen.