Gemeentelijk Roparun-team gaat voor 15e Roparun (06-06-2019)

Het Capelse Roparun-team is er helemaal klaar voor. Aanstaande vrijdag, 7 juni  om 9.00 uur, vertrekt het team naar Duitsland om voor de 15e keer de Roparun te lopen. De startlocatie is ook dit jaar weer Hamburg.

Roparun logo

Teamcaptain Marco Uildriks: “Onze 15e Roparun is anders dan voorgaande jaren. Vanwege de rijtijdenwet kunnen we geen gebruik maken van de grote touringcar. Daarom gaan we dit jaar op pad met een kleine vrachtwagen en drie personenbusjes. Op vrijdag 7 juni vertrekken we in colonne richting Bremen. Waar we ook overnachten. Na een goede nachtrust rijden we op zaterdagochtend naar de startlocatie in Hamburg. Om 12.36 uur mogen we dan eindelijk van start! De spanning zal dan oplopen tot grote hoogte: hoe gaan we het volbrengen? Wat staat ons te wachten? Hoe zal het weer zijn? Dat blijft onzeker, maar als alles goed gaat, zijn we ruim 560 kilometer en ruim 48 uur later gezond en wel op de Binnenrotte in Rotterdam.”

Uitzwaaien

Aanstaande vrijdag komt het team om 8.30 uur naar het Capelse gemeentehuis. Waar de collega’s, familieleden en overige belangstellenden het team succes kunnen wensen. Vlak voor vertrek spreekt algemeen directeur en gemeentesecretaris Anne de Baat ‘zijn’ team toe.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. - Motto stichting Roparun

Steun het gemeentelijk Roparun-team!

Het gemeentelijk Roparun-team kan alle steun goed gebruiken. Maak daarom vandaag nog een donatie over naar de Stichting Roparun via https://donaties.roparun.nl/doneren?team=107.