Capelse podcast: Omgaan met geld (05-10-2021)

In deze aflevering van 'Aan de keukentafel' gaat podcast host Gerard Deurwater in gesprek met Corina de Jong (coach financiƫle preventie bij Welzijn Capelle) en Erica Vis (beleidsadviseur bij gemeente Capelle aan den IJssel. Zij vertellen over de problemen die er spelen in Capelle aan den IJssel en de manier waarop Capellenaren geholpen worden.

Capelse podcast 'Aan de keukentafel'

Deze podcast is de tweede aflevering van 'Aan de keukentafel'. De keukentafel staat in Pop- en Cultuurpodium CAPSLOC. De komende tijd laat de gemeente Capelle aan den IJssel Capellenaren aan het woord over verschillende onderwerpen. Altijd vanuit het perspectief van een inwoner, ondernemer, organisatie of hulpverlener uit Capelle. Gerard Deurwater is de vaste host van de podcastreeks. De podcast is te beluisteren via verschillende kanalen, zoals Spotify

Heeft u geldzorgen?

Kijk voor tips en informatie op www.capelleaandenijssel.nl/geldtips. Neem voor hulp contact op met Welzijn Capelle via 010 - 707 49 00 of aanmelding@welzijncapelle.nu.  

Tip een bijzonder verhaal

Heeft u zelf een bijzonder verhaal? Of kent u iemand die iets bijzonders te vertellen heeft? Tip dan de redactie via communicatie@capelleaandenijssel.nl.