Burgemeesters ontsteken verlichting kerstboom (27-11-2018)

Burgemeester Peter Oskam  en kinderburgemeester Ilias Oukbih ontsteken vrijdagavond 7 december om 17.00 uur de kerstverlichting van de kerstboom. De metershoge kerstboom staat dit jaar weer als vanouds op het Stadsplein. Iedere Capellenaar, jong en oud, is van harte uitgenodigd vrijdag 7 december aanwezig te zijn bij deze feestelijke gebeurtenis. En om samen een drankje te drinken en een oliebol te eten.

Burgemeesters bij de kerstverlichting

“De kerstboom staat dit jaar weer prominent in de stad nu het Stadsplein van het oude bankgebouw is verlost. Het ontsteken van de verlichting van de kerstboom is altijd een feestelijk moment in de decembermaand”, zegt burgemeester Peter Oskam. “Ook Winkelcentrum de Koperwiek is helemaal versierd en vrolijk verlicht. Er is ook muziek dus het wordt een gezellige middag op het Stadsplein”.

De burgemeesters Oskam en Oukbih worden ondersteund door zowel het Capelse college als het Capelse kindercollege. Uiteraard ontbreekt ook de Kerstman niet net als muziekvereniging EMM Capelle dat kerstliedjes speelt. Voor iedereen is er wat lekkers te eten en te drinken. Iedereen is welkom vanaf 16.30 uur, de kerstverlichting wordt om 17.00 uur ontstoken.