Burgemeester en wethouder op bezoek bij Capelse hulpdiensten en handhaving (31-12-2021)

Vanochtend (vrijdag 31 december 2021) brachten burgemeester Peter Oskam en wethouder Marc Wilson een bezoek aan de medewerkers van de politie, de (vrijwillige) brandweer, de ambulance en de handhavers. De wethouder en de burgemeester bedankte hen voor hun dagelijkse werk en wensten iedereen succes met het werken op oudejaarsdag en tijdens de jaarwisseling. 

Burgemeester Peter Oskam overhandigt een wintercake aan een politieagente

Burgemeester Peter Oskam overhandigt een wintercake aan de politie (Foto: Jan Kok)

Oskam en Wilson kwamen niet met lege handen en hadden voor iedereen een klein presentje meegenomen. Deze wintercakejes zijn met zorg en liefde gemaakt in de Blooming Bakery in Capelle aan den IJssel door cliënten die slachtoffer zijn geworden van geweld.

Burgemeester Peter Oskam: “Wat al onze hulpverleners doen is feitelijk onbetaalbaar. Het geeft vertrouwen dat deze vrouwen en mannen voor ons, voor Capelle klaar staan. Dag en nacht en zeker tijdens de nieuwjaarsnacht. Samen met wethouder Wilson wilde ik onze waardering uitspreken en ze persoonlijk bedanken.” 

Wethouder Marc Wilson vergezelde de burgemeester vanochtend bij het uitdelen van de lekkernijen: “We kunnen niet zonder onze hulpverleners die voor iedereen klaarstaan. Groot respect voor hun inzet en toewijding. Het is prachtig om te zien hoe ze zich samen voorbereiden op een bijzondere nacht en toch even tijd vrij maken voor ons.”

Oskam en Wilson overhandigen wintercake aan ambulancemedewerkers

Burgemeester Peter Oskam en wethouder Marc Wilson overhandigen een wintercake aan ambulancemedewerkers (Foto: Jan Kok)