RSS

Bekendmakingen

Hier vindt u een overzicht van deze week gepubliceerde bekendmakingen. Voor een overzicht kijkt u op bekendmakingen.capelleaandenijssel.nl en op vergunningen.capelleaandenijssel.nl ziet u de vergunningen op een plattegrond. U kunt de bekendmakingen ook als wekelijkse e-mailnieuwsbrief ontvangen.

App Omgevingsalert

Icoon app omgevingsalert Capelle aan den IJsselActuele aanvragen voor de omgevingsvergunningen kunt u ook bekijken via de app Omgevingsalert op een kaartje, een lijstje of ontvangt u push-berichten!

E-mailservice via overheid.nl

Buurman wat bouwt u nou? Ontvang bekendmakingen per e-mail U kunt zich ook aanmelden bij de e-mailservice Bekendmakingen van Overheid.nl.

Bekijk het Archief wanneer u op zoek bent naar berichten die eerder in deze rubriek gestaan hebben.

 • Bekendmakingen 21 juni 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, omgevingsvergunning reguliere procedure, evenementenvergunning, ontheffing geluidshinder, in gebruikname gemeentegrond, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, evenementenvergunning, melding gebruik spandoeklocaties, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 14 juni 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, inspraak concept gebiedsvisie Landelijk Capelle en concept gebiedspaspoorten locaties Capelseweg/Bermweg, Oeverrijk en ‘s –Gravenweteringpark, ontwerpbestemmingsplan De Mient, verkeersbesluit centrumring, evenementenvergunning, gebruik gemeentegrond, art. 35 drank- en horecavergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, melding gebruik spandoeklocaties, gehandicapten/invalidenparkeerplaats en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 7 juni 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, verlenging beslistermijn, inwerkingtreding bestemmingsplan ’s-Gravenweg-West, verkeersbesluit Centrumring, gebruik openbare weg, verklaring van geen bezwaar, ontwerp drank- en horecavergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, ontheffing geluidshinder rectificatie data, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 31 mei 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, omgevingsvergunning reguliere procedure, gebiedspaspoort Amandelpark, evenementenvergunning, gebruik openbare weg, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg evenementenvergunning, verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 24 mei 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, omgevingsvergunning reguliere procedure, omgevingsvergunning, kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdweg 80, Capelle XS’, evenementenvergunning, in gebruik name gemeentegrond, proef standplaatsvergunning, verklaring van geen bezwaar, evenementenvergunning, in gebruik name gemeentegrond, proef standplaatsvergunning, gebruik openbare weg, exploitatievergunning, ontwerp drank- en horecavergunning,  kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, collecterooster verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 17 mei 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, omgevingsvergunning reguliere procedure, verklaring van geen bezwaar, evenementenvergunning, in gebruik name gemeentegrond, ontheffing geluidshinder, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg evenementenvergunning, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 10 mei 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, verlenging ontheffing plaatsen caravan, art.35 drank- en horeca, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, ontheffing geluidhinder verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 3 mei 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, omgevingsvergunning van rechtswege, verlening beslistermijn, ontheffing geluidhinder, in gebruikname gemeentegrond, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, wet milieubeheer verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 26 april 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, verkeersbesluit instellen fietsers voorrang op rotonde, ontheffing geluidhinder, ingebruikname gemeentegrond, loterijvergunning, verkoopvergunning vuurwerk, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, drank – en horecavergunning, collecterooster, melding gebruik spandoeklocaties, kledinginzameling, melding kappen vergunningvrije bomen en voornemen tot uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

Archief Naar boven