RSS

Bekendmakingen

Hier vindt u een overzicht van deze week gepubliceerde bekendmakingen. Voor een overzicht kijkt u op bekendmakingen.capelleaandenijssel.nl en op vergunningen.capelleaandenijssel.nl ziet u de vergunningen op een plattegrond. U kunt de bekendmakingen ook als wekelijkse e-mailnieuwsbrief ontvangen.

App Omgevingsalert

Icoon app omgevingsalert Capelle aan den IJsselActuele aanvragen voor de omgevingsvergunningen kunt u ook bekijken via de app Omgevingsalert op een kaartje, een lijstje of ontvangt u push-berichten!

E-mailservice via overheid.nl

Buurman wat bouwt u nou? Ontvang bekendmakingen per e-mail U kunt zich ook aanmelden bij de e-mailservice Bekendmakingen van Overheid.nl.

Bekijk het Archief wanneer u op zoek bent naar berichten die eerder in deze rubriek gestaan hebben.

 • Bekendmakingen 22 maart 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, ontheffing geluidshinder, in gebruikname gemeentegrond, evenementenvergunning, ontheffing artikel 35 drank- en horecawet, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, melding kappen vergunningvrije bomen, melding gebruik spandoeklocaties verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 15 maart 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, verkeersbesluit parkeerverbod Merellaan 445 – 449, ontheffing geluidshinder, in geruime gemeentegrond, in gebruik name gemeentegrond (verlenging),  evenementenvergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 8 maart 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, evenementenvergunning, in gebruikname gemeentegrond, ontheffing flyeren, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, rectificatie week 8, melding kappen vergunningvrije bomen, verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 1 maart 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, uitgebreide omgevingsvergunning, ter inzage, verlening beslistermijn, seizoenstandplaatsvergunning, standplaats (proef), gebruik openbare weg, exploitatiegunning, drank- en horecavergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, melding kappen vergunningvrije bomen, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 22 februari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, inspraak concept-gebiedspaspoort Meeuwensingel,  evenementenvergunning, Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Bermweg 504’ en Besluit omgevingsvergunning ‘Bermweg 504’ evenementenvergunning, art. 35 ontheffing drank horeca, exploitatie- en terrasvergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, collecterooster, melding gebruik spandoeklocaties, kledinginzameling verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 15 februari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, inspraak concept-gebiedspaspoort Meeuwensingel,  evenementenvergunning, ingebruikname gemeentegrond, art. 35 ontheffing drank horeca, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

Archief Naar boven