Vergaderingen komende weken (23-04-2021)

De komende weken zijn de volgende vergaderingen gepland. U kunt alle vergaderingen thuis live volgen via de raadskalender. In de raadskalender treft u ook de actuele agenda’s aan.

  • Commissie Gemeenschappelijk Regelingen - Maandag 17 mei aanvang: 20:00 uur
  • Gemeenteraadsvergadering - Maandag 31 mei aanvang 19:30
  • Commissie Stadsontwikkeling en -Beheer - Dinsdag 1 juni aanvang 20:00 uur

Inspreken bij vergaderingen

Capellenaren kunnen na aanmelding gebruik maken van het spreekrecht tijdens de vergadering. Aanmelden kan tot 12 uur op de dag van de vergadering bij het secretariaat van de griffie: E-mail: griffie@capelleaandenijssel.nl Telefoon: 010-284 84 87. De inspreektijd bedraagt maximaal 5 minuten. Bekijk de spelregels voor het inspreken bij raads- en commissievergaderingen op: www.capelleaandenijssel.nl/gemeenteraad/praat-met-de-raad

Bekijk en beluister

Bekijk de actuele agenda’s en vergaderstukken in de raadskalender.U kunt de vergaderingen vanuit de raadzaal thuis live op video bekijken (met ondertiteling) en beluisteren via www.capelleaandenijssel.nl/raadlive. De vergaderingen vanuit andere zalen kunt u live en achteraf beluisteren. U kunt de vergaderingen ook terugluisteren of terugkijken per spreker en per onderwerp via de raadskalender. Sommige vergaderingen of agenda’s van vergaderingen kunnen besloten worden behandeld zonder publiek.