Nieuws gemeenteraad

 • Vergaderingen van de commissies

  (16-10-2019)

  Op 28 en 29 oktober vergaderen de raadscommissies over de Begroting 2020. Deze vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het vergadercentrum van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111. U treft een overzicht aan van de agendapunten die tijdens de vergaderingen behandeld worden. De volledige agenda’s treft u aan in de raadskalender. U bent van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen.

 • Op bezoek bij de gemeente Delft

  (08-10-2019)

  Elk jaar gaan raadsleden, burgerraadsleden, de burgemeester en wethouders samen op reis om te leren van andere gemeenten. Dit jaar bezocht de Capelse gemeenteraad de gemeente Delft, de Technische Universiteit en Yes Delft. 

 • Terugblik raadsvergadering

  (08-10-2019)

  Op maandag 30 september vergaderde de gemeenteraad. U leest wat de gemeenteraad heeft besloten in een beknopt verslag. Deze vergadering werd voor het eerst live op videobeeld uitgezonden en ondertiteld. U kunt de vergadering terugkijken en luisteren per spreker en per agendapunt via de raadskalender.

 • Burgerraadslid Gerben Veenema stelt zich voor

  (08-10-2019)

  Capelse raads- en burgerraadsleden stellen zich aan u voor. Gerben Veenema is burgerraadslid van de SGP. 

 • Volg raadsvergaderingen met live videobeeld en ondertiteling

  (30-09-2019)

  Vanaf 30 september zijn alle Capelse raadsvergaderingen live te volgen via videobeeld met live ondertiteling. De gemeenteraad van Capelle aan den IJssel is de tweede gemeente, na de gemeenteraad van Amsterdam, die gebruik maakt van live ondertiteling.

  Met de uitzending van de raadsvergaderingen op beeld, live ondertiteling en woordelijke verslagen, wordt de toegankelijkheid verder vergroot. Hiermee kan iedereen goed volgen wat er tijdens de Capelse raadsvergaderingen wordt besproken.

 • Volg de Capelse raad op Twitter!

  (11-03-2019)

  Wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws rond de Capelse gemeenteraad? Alle nieuwsberichten van de Capelse gemeenteraad zijn te volgen via Twitter. Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte mededelingen (maximaal 140 tekens) kunnen versturen.