Nieuws gemeenteraad

 • Volg de Capelse raad op Twitter!

  (28-10-2019)

  Wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws rond de Capelse gemeenteraad? Alle nieuwsberichten van de Capelse gemeenteraad zijn te volgen via Twitter. Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte mededelingen (maximaal 140 tekens) kunnen versturen.

 • Praat op 7 december mee over de toekomst van Capelle!

  (28-11-2019)

  Hoe houden we onze stad vitaal, veilig en blijven we ruimte geven aan wonen, werken, vervoer en samen leven? Voor nu en de komende jaren. De gemeenteraad wil graag met u in gesprek over de toekomst van Capelle. Praat u op 7 december mee? U bent welkom in de bibliotheek aan het Stadsplein 39. 

 • Bent u Gast van de Raad op 16 december?

  (02-12-2019)

  De gemeenteraad vergadert op maandag 16 december. Tijdens deze vergadering wordt onder andere de najaarsnota besproken. U kunt deze raadsvergadering meemaken en de nieuwe raadzaal bezoeken! 

 • Commissie en thema avonden

  (25-11-2019)

  In december vergaderen de commissies en is er een thema avond. Alle vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis. U treft een overzicht aan van de agendapunten die tijdens de vergaderingen behandeld worden. De volledige en actuele agenda’s treft u aan in de raadskalender. U bent van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen.

 • Extra gemeenteraadsvergadering op 9 december

  (03-12-2019)

  Op maandag 9 december vergadert de gemeenteraad in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111. Dit is een extra raadsvergadering.

 • Jongeren in debat over invoering Jongerenpolitie

  (03-12-2019)

  Het gemeenteraadspel wordt al een aantal jaren in de raadzaal van het Capelse gemeentehuis door leerlingen van het IJsselcollege gespeeld. Leerlingen spelen een raadsvergadering na en zijn raadslid, collegelid, journalist of inspreker. De docenten maatschappijleer – de heer Roos en raadslid Kolster – hebben het spel begeleid. Mike Dallau – leerling VWO 6 – speelde de rol van journalist en heeft een kort verslag geschreven.