Nieuws gemeenteraad

 • Politiek ver van uw bed? Meld u aan als Gast van de raad!

  (18-06-2019)

  De gemeenteraad vergadert sinds kort in de nieuwe raadzaal. U kunt de raadsvergadering van 15 juli meemaken!  Meld u vandaag nog aan!

 • Raadslid Hasan Saritas stelt zich aan u voor

  (18-06-2019)

  Capelse raads- en burgerraadsleden stellen zich aan u voor. Hasan Saritas is raadslid van Leefbaar Capelle. 

 • Burgerraadslid Mats Bergman - De Zwart stelt zich aan u voor

  (18-06-2019)

  Capelse raads- en burgerraadsleden stellen zich aan u voor. Mats Bergman-De Zwart is burgerraadslid van de PvdA. 

 • Terugblik op de gemeenteraadsvergadering

  (18-06-2019)

  De gemeenteraad vergaderde op donderdag 6 juni voor het eerst in de nieuwe raadzaal in het gemeentehuis. U leest een beknopt verslag. U kunt alle vergaderstukken zelf bekijken via de raadskalender. U kunt deze gemeenteraadsvergadering via de raadskalender ook zelf per onderwerp en per spreker - beluisteren.

 • Vergaderingen van de raadscommissies

  (18-06-2019)

  Binnenkort vergaderen de raadscommissies. Deze vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het vergadercentrum van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

  U treft een overzicht aan van de agendapunten die tijdens de vergaderingen behandeld worden. De volledige agenda‚Äôs treft u aan in de raadskalender. U bent van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen.

 • Terugblik op de gecombineerde raadscommissie

  (18-06-2019)

  Op 27 mei vergaderde een gecombineerde raadscommissie Bestuur, Veiligheid en Middelen en Samenleving en Economie. U leest een verslag. U kunt alle vergaderingen per spreker en per agendapunt terugluisteren via de raadskalender. In de raadskalender kunt u ook de (concept-)verslagen van deze vergadering nalezen.

 • Volg de Capelse raad op Twitter!

  (11-03-2019)

  Wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws rond de Capelse gemeenteraad? Alle nieuwsberichten van de Capelse gemeenteraad zijn te volgen via Twitter. Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte mededelingen (maximaal 140 tekens) kunnen versturen.