Toegankelijkheid

Beeldmerk webrichtlijnen

De gemeente Capelle wil toegankelijk zijn voor iedereen. Ook onze digitale informatie en diensten moeten voor iedereen toegankelijk, uitwisselbaar en goed vindbaar zijn. De gemeente realiseert dit doel door te voldoen aan de Webrichtlijnen.

Alle pagina’s van onze gemeentelijke website voldoen aan de Webrichtlijnen, die door de landelijke overheid zijn ontwikkeld als kwaliteitseis voor overheidswebsites. Onze website heeft op 28 maart 2011 voor het eerst een Certificaat van Toegankelijkheid verkregen. Op 31 juli 2012 is onze vernieuwde website bij de jaarlijkse hertoetsing opnieuw geslaagd voor de toegankelijkheidstoets. We mogen daarmee het toegankelijkheidskeurmerk weer een jaar op onze website voeren.

Meer informatie

Meer informatie over de Webrichtlijnen vindt u op www.webrichtlijnen.nl en www.drempelsweg.nl.

Lees voor functie

U kunt de teksten op deze website hardop voor laten lezen met behulp van de voorleesfunctie. Deze functie vindt u rechtsboven op elke pagina, boven het zoekblok. In het onderstaande plaatje is de functie oranje onderstreept. U start de functie door op ‘Lees voor’ te klikken. Ter illustratie een afbeelding van de Lees voor functie

 

Naar boven