Burgerpanel

Het burgerpanel bestaat uit inwoners van Capelle, die via online vragenlijsten laten weten hoe ze over onderwerpen als de leefomgeving, het Centrum voor Jeugd en Gezin en bezuinigingen denken. Het gemeentebestuur neemt de inzichten van het burgerpanel mee in haar besluiten.

De leden krijgen minimaal vier keer per jaar een korte vragenlijst toegestuurd, die tien dagen online staat. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer tien minuten. Onderzoeksbureau I&O Research voert de peilingen uit en behandelt de door u ingevulde gegevens vertrouwelijk. 

Lid worden

Iedere Capellenaar vanaf 16 jaar kan lid worden van het burgerpanel. Heeft u belangstelling daarvoor? U kunt zich aanmelden via de website van I&O Research. Bij de eerstvolgende peiling stuurt het onderzoeksbureau u een link naar de vragenlijst. Ook krijgt u na iedere peiling een e-mail met de belangrijkste uitkomsten.

Panelleden

Bent u lid van het burgerpanel en wilt u uw persoonlijke gegevens inzien of wijzigen? U kunt hiervoor inloggen op de website van het Capelse Burgerpanel

Resultaten

De meest recente resultaten van de peilingen kunt u onderaan de pagina downloaden.

Naar boven