Een deel van sportcomplex Aquapelle is vanaf maandag 12 september één van de regionale corona vaccinatielocaties. Eerst komen ouderen boven de 60 jaar en mensen met een kwetsbare gezondheid die al een basisvaccinatie hebben, hiervoor in aanmerking. Zij ontvangen een uitnodiging. Later dit najaar komen Capellenaren vanaf 12 jaar met een basisvaccinatie, ook in aanmerking voor deze prik. Er wordt alleen op afspraak gewerkt

Aquapelle is dagelijks dagelijks geopend van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Heb je nog geen basisvaccinatie en wil je die alsnog halen? Dat kan op één van de priklocaties hierboven. Maak eerst een afspraak via 010 – 443 80 31. De prik is gratis. Het zwembad en de overige sportfaciliteiten blijven normaal geopend.

De vaccinatiestraat in Sportcomplex Aquapelle blijft minimaal 6 maanden open. Als het nodig is blijft de locatie daarna langer open. Van maandag tot en met zaterdag is de vaccinatiestraat open van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor mindervaliden zijn er voorzieningen en een eigen in- en uitgang. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Burgemeester Peter Oskam benadrukt het belang van vaccinatie tegen corona: “We hebben helaas nog altijd te maken met coronabesmettingen. Vaccinatie is de belangrijkste stap in de bestrijding van het virus. Ik ben heel blij dat Capellenaren weer in eigen stad terecht kunnen voor een prik.”

Lian Witteveen, directeur van Sportief Capelle, stelt de ruimte in Aquapelle beschikbaar. Zij is blij met de vaccinatiemogelijkheid in Aquapelle: “Voor de Capellenaren die zich willen vaccineren is het fijn dat dat dichtbij kan. Doordat we de ruimte flexibel kunnen indelen en we slechts één zaaldeel van Aquapelle nodig hebben kan de sport gewoon doorgaan. De sporters en ook de sportclubs zijn daar heel blij mee.”