RSS

Persberichten

Bel voor persvragen met nummer 010-2848228.

Bekijk het Archief wanneer u op zoek bent naar berichten die eerder in deze rubriek gestaan hebben.

 • Laatste kans: aanmelden Capelse Ondernemer van het Jaar

  (03-03-2015)

  Dit is de laatste week dat ondernemers zich kunnen inschrijven voor de vijfde editie van de Capelse Ondernemer van het Jaar. Iedereen in Capelle kan een ondernemer aanmelden via de website www.capelseondernemervanhetjaar.nl.

 • Burgemeester op verjaardagsvisite

  (24-02-2015)

  Burgemeester Frank Koen van de gemeente Capelle aan den IJssel ging maandag op verjaardagsvisite bij mevrouw Den Boer–Van den Herik om haar te feliciteren met haar honderdste verjaardag.

 • Start campagne Veilig Thuis Capelle

  (24-02-2015)

  Op maandag 23 februari heeft wethouder Ans Hartnagel de eerste folders over Veilig Thuis uitgereikt aan de professionals die deelnemen in het Lokaal team huiselijk geweld en het informatiecentrum van de gemeente.

 • Crowdfundingplatform Maak Capelle officieel van start

  (23-02-2015)

  Joyce Saris (Havensteder), wethouder Jean-Paul Meuldijk en Netty Verschoor (Buurtkracht) verzorgden op donderdagavond 19 februari de officiële kick-off van Maak Capelle. Het nieuwe crowdfundingplatform om bewonersinitiatieven in Capelle aan den IJssel te steunen.

 • Capelle feliciteert kinderdagopvang en peuterspeelzalen

  (20-02-2015)

  Wethouder Ans Hartnagel van gemeente Capelle aan den IJssel feliciteerde donderdagmiddag kinderdagverblijven, buitenschoolse opvanglocaties en peuterspeelzalen uit Capelle met een ‘goed’ GGD-rapport.

 • Stempassen voor Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

  (20-02-2015)

  Op zaterdag 21 februari ontvangen de kiesgerechtigde Capellenaren hun stempassen voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en Waterschappen op 18 maart. De kandidatenlijsten volgen op donderdag 5 maart.

 • Locoburgemeester Van Sluis op verjaardagsvisite

  (19-02-2015)

  Locoburgemeester Dick van Sluis van de gemeente Capelle aan den IJssel ging maandag op verjaardagsvisite bij mevrouw De Widt-Tax om haar te feliciteren met haar honderdste verjaardag.

 • Capels Compliment voor Arie van Wouwe

  (17-02-2015)

  Burgemeester Frank Koen heeft maandagmiddag een Capels Compliment uitgereikt aan Arie van Wouwe. Arie van Wouwe kreeg het kunstwerk bij zijn afscheid als voorzitter van de Vereniging Parkmanagement Rivium.

 • Informatiebijeenkomst ‘Waaks’ succes

  (12-02-2015)

  De informatiebijeenkomst die gemeente Capelle aan den IJssel woensdag organiseerde over het project ‘Waaks’ was een groot succes. Meer dan 70 hondenbezitters werden geïnformeerd hoe zij een steentje kunnen bijdragen aan een veilig Capelle.

 • Afgeschreven pc’s: bijna 10.000 euro voor Capelse doelen

  (27-11-2014)

  De Voedselbank Capelle aan den IJssel en Stichting Leergeld Capelle ontvingen donderdagochtend ieder een donatie van 4.635 euro. Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door Stichting IT4Kids, die afgeschreven pc’s uit het Capelse gemeentehuis heeft omgezet naar de donatiebedragen.

Archief Naar boven
volg ons via:
 • Volg ons op Twitter
 • Volg ons op Facebook

Heeft u een vraag?

Mail ons

Contact en openingstijden

Er is nu geen medewerker beschikbaar. U kunt wel het contactformulier gebruiken