RSS

Bekendmakingen

Hier vindt u een overzicht van deze week gepubliceerde bekendmakingen. Voor een overzicht kijkt u op bekendmakingen.capelleaandenijssel.nl en op vergunningen.capelleaandenijssel.nl ziet u de vergunningen op een plattegrond. U kunt de bekendmakingen ook als wekelijkse e-mailnieuwsbrief ontvangen.

App Omgevingsalert

Icoon app omgevingsalert Capelle aan den IJsselActuele aanvragen voor de omgevingsvergunningen kunt u ook bekijken via de app Omgevingsalert op een kaartje, een lijstje of ontvangt u push-berichten!

E-mailservice via overheid.nl

Buurman wat bouwt u nou? Ontvang bekendmakingen per e-mail U kunt zich ook aanmelden bij de e-mailservice Bekendmakingen van Overheid.nl.

Bekijk het Archief wanneer u op zoek bent naar berichten die eerder in deze rubriek gestaan hebben.

 • Bekendmakingen 15 februari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, inspraak concept-gebiedspaspoort Meeuwensingel,  evenementenvergunning, ingebruikname gemeentegrond, art. 35 ontheffing drank horeca, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 8 februari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, uitgebreide omgevingsvergunning, vaststelling bestemmingsplan ‘Rubensingel’, evenementenvergunning, ontheffing plaatsen caravan, exploitatie- en terrasvergunning, drank- en horecavergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmaking 1 februari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, ventvergunning, ontheffing geluidhinder, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, voornemen tot uitschrijving basisregistratie personen en beschikking uitschrijving uit de basisregistratie personen verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 25 januari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, uitgebreide omgevingsvergunning, verlenging beslistermijn, ingebruikname werkterrein, ontheffing geluidshinder, ontheffing RVV 1990, exploitatie en terrasvergunning, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, collecterooster, melding gebruik spandoeklocaties en gehandicaptenparkeerplaats/invalidenparkeerplaats verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 18 januari 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, uitgebreide omgevingsvergunning, standplaatsvergunning, RRV ontheffing, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, melding kappen vergunningvrije bomen, voornemen tot en uitschrijving basisregistratie personen verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 29 december 2016

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen verleend, dan wel in procedure zijn.

 • Bekendmakingen 21 december 2016

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, Wet milieubeheer, kennisgeving beschikking maatwerkvoorschriften, ontwerpbesluit, collectevergunning, standplaatsvergunning, ingebruikname gemeentegrond, ontheffing RVV 1990, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, evenementenvergunning, verplaatsen gehandicaptenparkeerplaats/invalidenparkeerplaats,  voornemen tot- en uitschrijving uit de basisregistratie personen verleend, dan wel in procedure zijn.

Archief Naar boven